Mirko Ilić

Koordinator tima za izradu i koordinaciju poslovnog plana

Mirko Ilić

Koordinator tima za izradu i koordinaciju poslovnog plana
facebook-icon linkedin-icon
+381 64 17 53 746
mirko.ilic@vatrogasni-kongres.com

Biografija

Mirko Ilić je rodom iz Kovina gde se  još od 1994. godine počinje baviti vatrogasnim pozivom.  Visoko obrazovanje je stekao na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, na smeru Zaštita od katastrofalnih događaja i požara, a trenutno je na Master studijama na istom studijskom programu. U toku svoje profesionalne karijere bio je zaposlen u Jugoprevozu iz Kovina kao Referent zaštite od požara i unutrašnje kontrole, a od 2014. godine nalazi se na poziciji Komandira vatrogasne jedinice u Naftnoj industriji Srbije gde je zaposlen i danas.

Predsednik je Industrijskog dobrovoljnog vatrogasnog društva Naftna industrija Srbije i član je mnogobrojnih  vatrogasnih i stručnih organizacija u zemlji. Bi jeo član organizacionog odbora 2016. godine koji je organizovao I Vatrogasni seminar “Osposobljavanje ljudskih resursa vatrogasne organizacije Vojvodine za vanredne situacije” u okviru XV tribine Vatrogasnog saveza Vojvodine.

Nakon svih dosadašnjih stečenih iskustava u organizaciji velikih događaja danas je na čelu tima za organizaciju Vatrogasnog kongresa ispred Vatrogasnog saveza Vojvodine u Novom Sadu.

All sessions by Mirko Ilić